O nás

Vždy mě zajímala a bavila italská kultura, kuchyně a styl. Zbožňuji opravdu dobrou pizzu. Ale v Táboře jsem po odchodu pizzerie Caesar žádný velký poklad nenašel. A tak jsem si musel svoji vysněnou pizzu upéct sám. Zajímal jsem se o historii a podstatu přípravy tohoto pokrmu a to mi pomohlo ledaco pochopit. Od začátku jsem se snažil, jak to jen bylo ve zdejších podmínkách možné, přiblížit k originální receptuře. Mozzarellu a pomodoro bych za kečup a eidam nevyměnil. Prostě jsem vsadil na kvalitu a vyplatilo se. Pizza se mi stala velkou zálibou, živobytím a vášní.

Příběh značky Pizza San Daniello začal už v roce 2004. Prvním místem , kde to všechno začalo, byla kavárna s pizza pecí v právě otevřeném táborském Tescu. Byla to zajímavá doba plná změn a zvratů. Velký zlom nastal rozhodnutím zavést službu delivery - dovoz jídel a začít rozvážet naši pizzu až k Vám domů. To změnilo všechno. Pamatuji si, jak jsem vzal jediné rodinné auto a nechal ho polepit první reklamou San Daniello. Nabídku jsme rozšířili o těstoviny a přibyli i pizzy postavené dle návrhů našich kamarádů, které nesou dodnes jejich jména nebo přezdívky. Myslel jsem si, že rozvoz jídel bude dalším příjmem a bez problému se sloučí s chodem restaurace. Spletl jsem se. Ty dvě věci navzájem nefungují, naopak. Zákazník restaurace vyžaduje oprávněně okamžitou pozornost a servis. Pro zákazníka požadujícího dovoz je důležitý čas dodání. Uvědomil jsem si, že kvalita výrobku nestačí a že síla je v kvalitě servisu. A tak jsme se stali 1. táborským specialistou na rozvoz pizzy. Otevřeli jsme malou provozovnu na táborském sídlišti zvaném ,,Sojčák ‘‘ výhradně pro dovážku jídel. Bylo zřejmé, že pro udržení standardu služeb musíme rozšířit rovnoměrné pokrytí celého města, a tak vznikla na opačné straně Tábora provozovna ,,Pražák‘‘. Přibyly burgery a minutky a povedlo se to. Dalším krokem bylo otevření provozovny na sezónním koupališti Pohoda Sezimovo Ústí. To nás ještě více posunulo blíže k našim zákazníkům. V současné době jsme otevřeli novou provozovnu PEPE Restaurant ve Vančurově ulici, která je návratem ke klasické restauraci a možností ještě užšího kontaktu se zákazníky. Na setkávání s Vámi jsme se velice těšili a je to pro nás dost důležité.

Začátky mého podnikání ovšem nebyly vůbec lehké, ale když v něco opravdu věříte, nic vás nezastaví. Při otevření provozovny Pizza San Daniello Sojčák mě skolila závažná nemoc. Po 14 dnech v nemocnici jsem podepsal revers a šel vše dokončit. Provozovna Pizza San Daniello Pražák vznikala na začátku hospodářské krize, a to po nocích, neboť jsem musel nejprve do pozdních hodin rozvážet a nezbývalo jak na zaměstnance, tak i na řemeslníky. Ale pozitivní bylo, že ceny materiálu byly neuvěřitelné. I po dokončení provozovny následovaly těžké doby. Potřeboval jsem finanční vzpruhu, ale místo toho se Česko propadlo do hluboké recese. Pamatuji si, jak jsme odvezli dva, tři rozvozy a jeli nakoupit do supermarketu na další objednávky. Nikdy jsem se nevzdal. Vzpomínám si, když se rozbilo auto, jel jsem jednou dokonce i s pizzou městským autobusem. Nebo jsem zavolal taxi a zaplatil víc, než vydělal, jen pro spokojenost našich zákazníků. Celý tento běh byl opravdu velkou zkouškou, ale dnes na to opravdu rád vzpomínám. Vše jsem zvládl díky lidem, kteří byli opravdovou součástí firmy a jsou jimi dodnes. Slovo nejde neexistuje. Odměnou je to, když do našich provozů přijde zákazník a cítí se dobře, nebo si objedná a je spokojen. Mám rád poctivou práci, kvalitní služby a opravdu dobré jídlo za rozumné ceny. Od krkolomných začátků jsme se díky té poctivé práci „ propekli“ k dalším dvěma provozům Bistro San Daniello Pohoda a našemu novému konceptu PEPE Restaurant – obě najdete v Táboře a okolí. A tam se s Vámi také rád potkám.

Každý den jsme tu pro Vás

Potřebujete oběd, večeři nebo se Vám prostě jen nechce vařit? Potřebujete firemní pohoštění nebo jen potěšit své blízké? Tak právě proto jsme tady. Rozvážíme jídlo až na Váš stůl, do Vaší práce, na Vaši chalupu nebo tam, kam zrovna potřebujete. Naše pizzy, těstoviny, burgery, steaky, minutky a saláty jsou tu pro všechny ty, kteří mají právě hlad. Od prvního dne jsme tu pro Vás každý den, a to celý rok. Nikdy, po celou dobu, co Pizza San Daniello existuje, jsme neměli zavřeno. Naše rozvozy mají někdy trochu delší čas dodání, ale i my máme kapacitu a odmítnout jediného zákazníka z Vás je věcí, která se u nás nenosí.

Příjemné a otevřené prostředí

Všechny naše kuchyně jsou otevřené zákazníkům, jak to jen jde. Žádná zeď, žádné tajemství. Rádi Vám ukazujeme, jak se připravuje Vaše jídlo z opravdu kvalitních a čerstvých surovin. Děláme vše proto, abyste se u nás cítili dobře. Nebáli jsme se otevřít dveře stylové restaurace PePe Restaurant, abyste se mohli dobře najíst i u nás. Těší nás, že se k nám vracíte a chutná Vám.

Rozumné ceny

Naše podnikání nespolyká spoustu peněz. Provozovny na ,, Sojčáku ‘‘ a ,,Pražáku‘‘ máme mimo centrum a jsou malé. Jezdíme Old School Feliciemi, ale i naši rozvozáci by mohli vyprávět, jak je to i pro ně levné, když se něco stane. Proto nemusíme platit obrovské nájemné a sumy za režii a můžeme si dovolit držet ceny jídel a rozvozu v rozumných mezích.

Kvalita je pro nás důležitá

Těší nás několik věcí, na které jsme hrdi. Na pizzu dáváme mozzarellu, jiný sýr na ni prostě nepatří. Maso na hamburgery si připravujeme sami. Na těstoviny si vyrábíme vlastní Suga. Všechny dodavatele posuzujeme dle kvality, cena pro nás nehraje hlavní roli. Velkou pozornost věnujeme obalům. Přeprava je to, co s našimi jídly umí zatočit, ale bez ní to prostě nejde - proto třeba na BIG BURGERU najdete pět částí menuboxu, než se dostane k Vám. Nikdy neřekneme ne ničemu, kde je možnost něco vylepšit

Mapa rozvozu

Jídelní lístek

Objednat z nabídky si můžete zde online.

    Načítání jídelního lístku

    Kariéra

    Staňte se spolu s námi jedničkou v rozvozu pizzy v Táboře!

    Jsme Pizza San Daniello – vyrábíme a rozvážíme nejen vynikající pizzu a burgery z celkem tří provozoven, až k naším táborským zákazníkům.

    Co bude vším každodenním chlebem... nebo spíš pizzou?

    • práce na přípravě a výrobě jídel v moderní kuchyni
    • příjemná obsluha zákazníků po telefonu nebo na pizzerii
    • spolehlivý pizzarozvoz až k zákazníkovi (naším autem)

    Co vám nesmí chybět?

    • jste pracovitý/á, máte týmového ducha a chuť se učit novým věcem
    • rozumět a pozitivně přistupovat k zákazníkům
    • maximální nasazení pro náš team i naši značku a časová flexibilita
    • aktivně řídit auto a orientační smysl
    • předchozí dobré výsledky ve Vašich dosavadních aktivitách

    Co za to?

    • plný nebo zkrácený úvazek
    • možnost profesního růstu a seberealizace
    • strava zdarma
    • přátelský a férový kolektiv
    • nabídka různých benefitů a bonusu
    • výplata v termínu

    Jdete do toho? Pošlete svůj životopis s aktuální fotkou na pracebigpoint@email.cz Všichni dostanou svojí šanci projít zkouškou v klasickém provozu pod vedením našeho senior managera. Rozhoduje nadšení, ne věk!

    Volné pozice:

    Pizza San Daniello Pražák - Kuchař/ka

    Pizza San Daniello Pražák - Kurýr/ka (víkendová směna)

    Pepe Restaurant - Kuchař/ka

    Kontaktujte nás

    Kontaktní informace

    • Pondělí: 10:30 - 21:30
    • Úterý: 15:00 - 21:30
    • Středa: 15:00 - 21:30
    • Čtvrtek: 15:00 - 21:30
    • Pátek: 10:30 - 21:30
    • Sobota: 11:30 - 21:30
    • Neděle: 11:30 - 21:30